Hoppa direkt till innehåll

Stor efterfrågan på fiber i Hässleholm

Nu får ytterligare 1 500 hushåll i Hässleholm möjlighet att ansluta sin villa till framtidens infrastruktur. Svenska Fibernät, som är en del av IP-Only fortsätter sin satsning i Hässleholm. IP-Only har ambitionen att investera 15 miljarder kronor på utbyggnaden av fiberinfrastruktur i Sverige, Hässleholm är en del av den satsningen.
Torsdagen den 8 oktober kommer Svenska Fibernät att hålla ett informationsmöte för de boende. Media är också välkomna.
Tid: torsdagen den 8 oktober kl.19.00.
Plats: T4-Regementet Matsalen, Wendesvägen 4 i Hässleholm.
Redan har 1 500 hushåll fått erbjudande om fiberanslutning. Den fantastiska efterfrågan gör att vi nu fortsätter kampanjen i Hässleholm och kommer att erbjuda ytterligare 1 500 villaägare möjligheten att ansluta sin fastighet till IP-Onlys nationella öppna och neutrala nät. Fram till den 30 oktober finns det möjlighet att beställa en fiberanslutning.
– Svenska Fibernät erbjuder villaägarna en möjlighet att framtidssäkra sitt hem. Med fiber till hemmet ökar kapaciteten och därmed möjligheterna tack vare hastigheter på upp till 1000 megabit/sek. Det innebär att hela hushållet kan surfa, se på film, arbeta, plugga och se på tv samtidigt. Fiber är en nödvändighet också för många av dagens men också framtidens tjänster när det gäller vård, utbildning och omsorg. Dessa tjänster kräver en uppkoppling som är säker och med hög kvalitet som ger stabilt och snabbt internet, säger Bo Malmqvist chef för Svenska Fibernät Hässleholm.