Hoppa direkt till innehåll
OBS! I tjänsteguiden nedan finner du information och priser för aktuellt tjänsteutbud i stadsnätet, men du kan inte göra din beställning här. Beställning av tjänster görs i vår portal för anslutna fastigheter. När din fiberanslutning är klar för användning når du beställningsportalen automatiskt från din fastighet.

Halva priset i 3 månader (Erbjudandet gäller nya Bitcom kunder)

Period: 2023-04-01 - 30 sep
Halva priset i 3 månader (Erbjudandet gäller ... mer

Om Bitcom

Bitcom, vi levererar mer än bara kraftfullt bredband!
För dig som värdesätter personligt bemötande och support tillsammans med ett stabilt och kraftfullt bredband så är Bitcom ett riktigt bra val. Hos oss får du alltid den hjälp du behöver oavsett om det gäller bredbandstjänster, support eller hårdvara i form av nätverksprodukter. Vårt huvudkontor finns i Göteborg/Mölndal och har du frågor eller funderingar så är du mer än välkommen att ringa eller besöka oss.

Vi svarar när du ringer
Hos oss slipper du långa väntetider när du ringer! Dessutom behöver du bara göra ett telefonval och du kopplas direkt till den person som bäst kan ge dig den service du efterfrågar.

Bredbandsleverantör med över 20 års erfarenhet
Bitcom har levererat bredbandstjänster till hushåll i Sverige sedan 2000, och vår ambition är att alltid leverera bästa tänkbara uppkoppling och erbjuda förstklassig service/support.

Vi finns för dig, besök oss gärna över en kopp kaffe
Har du några frågor eller funderingar gällande bredband så tveka inte att ringa oss. Vårt kontor ligger i Göteborg / Mölndal och väljer du att besöka oss så bjuder vi på en kaffe.

Bredband + Bredbandstelefoni + Säkerhet
Vi erbjuder både bredband, bredbandstelefoni samt säkerhetsprodukter såsom antivirus, brandvägg, spamskydd & föräldrakontroll till bra priser.

Läs mer om oss och våra tjänster på vår hemsida www.bitcom.se

Bitcom
Telefon: 031-706 27 40

Öppettider

Kundservice
Vardagar: 09.00-18.00
Helger: 10.00-14.00
E-post:

Support & Felanmälan:
Vardagar: 08.00-19.00
Helgdagar: 10.00-14.00
E-post:

Besöksadress: Argongatan 4, 431 51 Mölndal
Postadress: Box 209, 431 23 Mölndal