Hoppa direkt till innehåll
OBS! I tjänsteguiden nedan finner du information och priser för aktuellt tjänsteutbud i stadsnätet, men du kan inte göra din beställning här. Beställning av tjänster görs i vår portal för anslutna fastigheter. När din fiberanslutning är klar för användning når du beställningsportalen automatiskt från din fastighet.

Om Bredbandsson

Bredband, telefoni och TV, något av det eller allt. Lätt som en plätt. Vi levererar flexibla lösningar där kunden alltid är i centrum. Med oss kan man förvänta sig en snabb och smart service, precis som det ska vara hos sin lokala internetleverantör. Dessutom är vi trevliga!
För oss är vår relation viktigast och vi vill inte bara ha dig som kund, vi vill att du stannar länge. Därför svarar vi inom 3 minuter när du behöver vår hjälp, ingen robot utan dina riktiga vänner på Bredbandsson.
Trots att vår kärnverksamhet är extremt avancerad, smart och säker, så är vi ett enkelt och ödmjukt företag som erbjuder tjänster som är lätta att komma igång med. Teknik, digitalisering och uppkoppling är viktigt och avgörande för många hushåll idag, och det ska vara lika enkelt för alla att få hemmet modernt – oavsett yrke eller livssituation.